ВЕЛИКА ПОБЕДА РФК ГРАФИЧАР НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ!

Узбудљива утакмица 20. кола Прве Лиге Србије између РФК Графичар и РФК Нови Сад одиграна је данас на домаћем терену Графичара, тачније на стадиону код јужне трибине. Графичари су у овој напетој борби успели да остваре важну победу резултатом 2:1.

Утакмица је била испуњена узбуђењем од првог до последњег минута, а Графичари су преузели иницијативу већ у првом полувремену. Млади нападач Младеновић се истакао сјајним голом у 51. минуту, доносећи предност свом тиму.

Међутим, Нови Сад није намеравао лако одустати. Својим храбрим наступом, успели су да изједначе резултат у 65. минуту, остављајући навијаче у неизвесности.

Ипак, радост за Графосима није дуго чекала. Гол Стојановића у 68. минуту доноси заслужену предност Графичару, који су на крају славили резултатом 2:1. Ова важна победа додатно ће ојачати позицију РФК Графичар у Првој Лиги Србије, док навијачи и даље славе велики успех свог омиљеног тима.

Графоси су показали сјајан тимски дух и посвећеност, обезбедивши три нова бода пред својим верним навијачима. Честитамо РФК Графичар на великој победи и радујемо се будућим узбуђењима која нам доноси ова узбудљива фудбалска сезона!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767