ГРАФИЧАР ЖЕЛИ У СУПЕРЛИГУ: АКО СЕ ПЛАСИРАЈУ У НАЈВИШИ РАНГ, ПРЕКИДА СЕ САРАДЊА СА ЗВЕЗДОМ

У години у којој прославља 101. годину од оснивања, фудбалски клуб Графичар пред собом има историјску прилику да век постојања обележи пласманом у највиши ранг српског фудбала. Тим са Сењака се у претходних неколико година профилисао као најбоља средина…

СТВАРАМО ЖИВОТНЕ ШАМПИОНЕ

Част нам је била да данас наставимо да промовишемо пројекат „Стварамо животне шампионе“ у ком традиционално учествујемо, и да у великом броју окупимо децу и њихове родитеље на Инфо дану у Медија центру ФК Црвена звезда.

НАЈБОЉИ ИГРАЧ ГРАФИЧАРА У АПРИЛУ ЈЕ…

Ђорђе Ђурић је својим залагањем, учинком, понашањем и пре свега позитивним утицајем на наше младе играче заслужио да буде “Графос месеца” за април.

МЛАДОСТ ГРАФИЧАРА ПОНОВО ЗАСИЈАЛА ПОБЕДНИЧКИ СЈАЈЕМ

Двобој тимова из врха и доњег дома табеле припао је фавориту Графичару, који је до бодова дошао бољом игром у другом полувремену. Љубичасти су новом победом осигурали треће место, са седам односно осам бодова предности у односу на најближе…

ГРАФИЧАР ПОНОВО НА ПОБЕДНИЧКОМ КОЛОСЕКУ

Феноменалан дуел иза југа Маракане режирали су фудбалери Графичара и ОФК Вршца, а победу тиму са Сењака у последњим минутима сусрета донео је талентовани бек Коста Недељковић голом и асистенцијом (4:2).

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767