ГРАФИЧАР ХРАБРО СЕ БОРИО, АЛИ ПОРАЗ ОД ФК ДУБОЧИЦА

Данашња утакмица на стадиону ФК Дубочица била је изазовна борба за наш клуб, Графичар. Иако смо пружили снажан отпор, на крају смо доживели пораз од домаћина резултатом 2:1 у оквиру 19. кола Прве Лиге Србије.

Сусрет је био изузетно динамичан, с обостраним нападима и приликама за постизање голова. Упркос нашим напорима, екипа ФК Дубочица успела је да забележи вођство резултатом 2:1.

 

Један од најсветлијих тренутака за Графичар дошао је у 79. минуту, када је наш сјајни нападач, Владимир Петровић, постигао гол који је донео трачак наде нашем тиму. Петровићева прецизност и одлучност на терену истакле су се у тренуцима када је била најпотребнија.

 

Иако смо се борили до последњег звиждука судије, нажалост, нисмо успели преокренути резултат у нашу корист. Овај пораз неће нас обесхрабрити, већ ће нас додатно мотивисати да радимо још јаче како бисмо остварили боље резултате у наредним утакмицама.

 

Наша верност и подршка Графичара остају снажне, јер заједно градимо будућност клуба. Настављамо даље с истим ентузијазмом и посвећењем, уз веру да ће следећи сусрет донети боље резултате за наш вољени клуб Графичар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767