РФК ГРАФИЦАР БЕЗБЕДНО ПОБЕДИО ПРОТИВ ФК РАДНИЧКИ БЕОГРАД

Данашње 18. коло Прве Лиге Србије донело је сусрет између домаћина, РФК Графицар, и екипе ФК Раднички Београд на домаћем терену, тачније Стадиону код јужне трибине. Утакмица је окончана резултатом 4:2 у корист Графицара, пруживши гледаоцима узбудљиву фудбалску представу.

Графицар је брзо преузео контролу над игром, а Ћурић је већ у 6. минуту постигао први гол за домаћи тим. Бабацар је наставио сјајну игру, забележивши два узастопна поготка у 55. и 67. минуту, чиме је значајно допринео вођству своје екипе. Стојановић је додао још један гол у 80. минуту, чиме је потврдио убедљиву победу Графицара.

 

Иако је екипа ФК Раднички Београд показала извесну борбеност, нису успели да се изборе са константним притиском домаћина. Голови Ћурића, Бабацара и Стојановића били су довољни да Графицар задржи контролу над утакмицом и освоји важна три бода на домаћем терену.

 

Овом победом, РФК Графицар наставља са добрим резултатима у Првој Лиги Србије, док ће ФК Раднички Београд имати прилику да анализира своју игру и припреми се за наредне изазове у такмичењу. Утакмица је пружила фудбалски ужитак гледаоцима на Стадиону код јужне трибине, а РФК Графицар се с правом може радовати још једној успешној представи на домаћем терену.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767