ПОРАЗ У ГОСТИМА ПРОТИВ ФК ЈЕДИНСТВО УБ

Утакмица између наше екипе и домаћина Јединства Уб одиграна је у оквиру 17. кола Прве лиге Србије на стадиону ФК Јединства. Иако смо ушли у меч са великим ентузијазмом, домаћин нас је изненадио преокретом у другом полувремену, остваривши победу резултатом 3:1.

Наша млада екипа, храбро је започела утакмицу, а Бабацар је већ у 4. минуту постигао фантастичан гол, стављајући нас у рано вођство. Међутим, домаћин се није дао обесхрабрити, и током другог полувремена преокренуо је резултат у своју корист.

И поред пораза, важно је истаћи да РФК Графичар представља младу и талентовану екипу која се бори с једнаким жаром, чак и у тешким тренуцима. Ово искуство ће нам послужити као подстрек да радимо на својим недостацима и наставимо напредовати током сезоне.

Хвала свим навијачима који су подржали наше момке на терену. Ваша подршка је неизмерно важна, и уз вашу подршку, верујемо да ћемо извући поуке из ове утакмице и показати снагу и карактер у наредним изазовима.

Останимо заједно и наставимо подржавати наш РФК Графичар!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767