ВАЖНА ПОБЕДА И ТРИ ОСВОЈЕНА БОДА!

Павле Ивеља повисио је на 2:0 у 42. минуту, са ивице петерца право у мрежу, захваљујући одличној асистенцији Ђурића.

Утакмицу су обележиле и шансе наших играча, пре свих Бубња (22. и 38. минут), као и пречка Ивеље у 71. минуту сусрета.

Један од јунака победе над Јединством је Ђорђе Ђурић, вођа наше одбране. Међутим, овог пута је показао изузетну ефикасност и хладнокрвност у нападу.

Преузео је одговорност да шутира са беле тачке у 12. минуту, и био је сигуран егзекутор за свој првенац на званичним утакмицама Графичара. Потом је асистирао Ивељи за 2:0. Уз то, све време је држао контролу у последњој линији нашег тима.

„Од почетка утакмице изашли смо на терен са огромном жељом, са императивом победе. Испоштовали смо захтеве тренера и заслужено дошли до три бода. Доста ће ова победа да нам значи, поготово млађим играчима, да се вратимо у победнички низ. Јер, Графичар са оваквом екипом заслужује да буду у врху табеле. Нема опуштања, брзо ћемо да заборавимо ову победу, јер нам долази још један јако важан сусрет, утакмица против Вршца“, каже Ђурић.

Уживање је било гледати момке у љубичастом. Уз мало среће, резултат је могао да буде и ефикаснији, али смо веома задовољни победом над квалитетним противником.

„Мислим да смо играли добро од почетка и дали голове на време. После смо могли да искористимо још неке шансе, али најбитније да смо победили и да нисмо примили гол. Надам се да ћемо да наставимо са победама и већ следеће коло да забележимо нова три бода“, рекао је Павле Ивеља, један од најбољих актера на терену.

Ово су неки од кадрова са данашње утакмице, којој су присуствовали и челни људи ФК Црвена звезда, као и велики број наших пријатеља.

Трудимо се да Графичар буде клуб који окупља, који негује добре односе са свим љубитељима фудбала, и који ствара идеално окружење за квалитетан рад и развој младих играча.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest