Тријумф Графичара у Смедереву: Славље на Гостовању

Јучерашње поподне донело је узбуђење на терену ФК Смедерево где су наши храбри момци из РФК Графичар уписали важну победу у 26. колу Прве лиге Србије. Наш тим је одлучно крочио на терен као гостујући тим и освојио три бода против домаћина резултатом 2:1.

Утакмица је протекла у знаку наше константне борбе и одлучности да се оствари позитиван резултат. Први гол за Графичар постигао је наш неуморни Ћурић у 52. минуту, чиме смо преузели иницијативу на терену. Наставили смо са снажном игром, а наша предност се удвостручила аутоголом у 81. минуту, који је завршио у мрежи након извођења корнера.

Међутим, домаћини су показали своју одлучност и упорност, успевајући да сманје резултат пред крај меча. У 89. минуту, Смедерево је успело да постигне гол из пенала, али наш тим је остао чврст и сачувао предност до самог краја утакмице.

Ова победа је резултат нашег тимског рада, посвећености и упорности на терену. Поносно истичемо нашу храброст и карактер који смо показали током целе утакмице. Настављамо са истим ентузијазмом и вером у наше могућности, са циљем да наставимо да остварамо успехе у преосталим утакмицама сезоне. Хајде, Графоси!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767