Графоси преокретом до три бода!

RFK Графичар је освојио велику победу на домаћем терену у 27. колу Прве лиге Србије против ФК Младост ГАТ резултатом 2:1. Утакмица је одиграна на нашем стадиону, тачније код јужне трибине, а атмосфера је била неизмерно узбуђујућа.

Иако су гости повели већ у другом минуту меча, момци из Графичара нису дозволили да их то обесхрабри. Брзом реакцијом и сјајном игром Ћурића, успели су да изједначе већ у осмом минуту.

Сусрет је био веома динамичан све до самог краја, а одлучујући тренутак десио се у надокнади времена. У спектакуларном преокрету, Ћурић је постигао победнички гол у петом минуту надокнаде, што је донело три веома важна бода екипи RFK Графичар.

Ова победа ће сигурно подигнути морал тима и навијача пред наредне изазове, док ће се ово вече памтити као једно од оних када је срце и борбеност превагнула. С поносом настављамо далеко ка циљевима које смо поставили за сезону.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767