Графичар Тријумфује у Напетој Утакмици против ФК Вршац

Данас је на стадиону ФК Вршац одиграна неизвесна утакмица између домаћина, ФК Вршац, и наше екипе, РФК Графичар. Утакмица, која је била део 28. кола Прве Лиге Србије, завршена је у нашу корист, при чему су наши храбри „Графоси“ тријумфовали резултатом од 2:3.

Сусрет је започео брзим нападима домаћина, што је резултирало голом већ у 5. минуту. Међутим, наши момци нису дозволили да тај рани гол поремети њихову игру. Сјајном игром у средини терена, успели су да изједначе резултат у 24. минуту, када је Ајдар постигао гол. Након тога, Петровић је постигао још један гол за наш тим, донесяћи нам предност од 1:2.

У другом полувремену, наши „Графоси“ нису губили концентрацију. Бабакар је постигао још један гол у 72. минуту, повећавајући нашу предност на 1:3. Иако су домаћини успели да смање резултат постигавши гол у 83. минуту, наша екипа је успела да сачува вођство до краја утакмице.

Ова победа је резултат напорног рада и преданости наших играча и тренера. РФК Графичар наставља да остварује импресивне резултате, доказавши да је способан да се такмичи са најбољим екипама у лиги.

Наредне утакмице су већ у плану, а верујемо да ће наш тим наставити да показује изванредне перформансе на терену. Хајде, Графичаре, идемо заједно ка још већим победама!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767