РФК Графичар на Инстаграму прати 14.000 људи!

Званичну ИГ страницу РФК Графичар прати преко 14.000 љубитеља фудбала. То је бројка на коју смо изузетно поносни, јер говори да је наш клуб по том сегменту један од најпопуларнијих на овим просторима. Уједно, то је доказ да вам се допада садржај који стварамо, што нам даје мотивацију да наставимо да се унапређујемо, будемо још бољи, професионалнији и ажурнији.

Почели смо са тек нешто преко 2.000 пратилаца пре одређеног времена. Знали смо да је неопходно да подижемо лествицу када је реч о квалитету, што није било лако. Али, имали смо јасан циљ. Корак, по корак и напредовали смо. Усавршавали одређене елементе, пре свега када је реч о визуалима за најаве утакмица, резултате и одређене јубилеје. Имамо сјајног сарадника у тиму са којим је све могуће, и то веома брзо и једноставно. Поправили смо видео и фото сегмент, а наш админ није пропустио да сними ниједан гол наших играча протеклих месеци. Сада можете да уживате у најважнијим сегментима утакмице, из углова који не могу да се види на преносу са ЈуТјуба. То је податак на који смо такође поносни.

Трудили смо се и да уводимо садржаје који су занимљиви млађој публици, али у мери да одржимо равнотежу и да не будемо банални. После Црвене звезде и Партизана постали смо један од ретких клубова у Србији који је добио званичан плави беџ као знак верификације од стране Инстаграма. Драго нам је да су и други кренули тим путем.

Свесни смо да је ово далеко од нашег максимума и од оног што наша публика од нас очекује. Колико год да смо свесни добрих ствари у раду на мрежама, још смо свеснији оних који нису тако добри. Али, то је предуслов даљег напретка, а ћемо и даље да дајемо све од себе да се побољшавамо. Зато нам је сваки ваш коментар драгоцен, баш као и сваки лајк који остављате.

Велики поздрав до новог јубилеја!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767