РИСТАНОВИЋ ЗАДОВОЉАН: ГРАФИЧАР ЈЕ ЈЕДНА ВЕЛИКА ПОРОДИЦА!

Генерални директор нашег клуба, Никола Ристановић, свакодневно води бригу да у Графичару ствари функционишу на правом нивоу, а као бивши фудбалер Графоса може добро да разуме потребе играча и целог тима.

– РФК Графичар се и ове зиме налази на припремама у Анталији, што је привилегија које су свесни како играчи, стручни штаб, тако и управа клуба. Одлука да спроводимо тренинге на оваквом месту је у складу са нашим основним циљем, а то је развој младих играча. У Турској имамо све потребне услове за добар и квалитетан рад и тренинг, време нас је послужило, а има и доста екипа из иностранства за контролне утакмице. То је, између осталог, допринело да стручни штаб и играчи створе одличну атмосферу и на томе желим да их похвалим.

Такође, споменуо бих људе из клуба о којима нема простора да се често говори, а баш због свих њих је данас РФК Графичар клуб какав јесте. То су сви људи у администрацији који су урадили све везано за смештај, авион, тренинге и заказивање утакмица. Ту су тренери који на прави начин развијају наше играче у свим селекцијама. Секретар стручног штаба и секретар омладинске школе задужени су за комплетну администрацију везану за регистрацију играча и протоколарне ствари за званичне утакмице. Доктор, физиотерапеути и кондициони тренери урадили су одличан посао што показује минималан број повређених играча.

Сви ми сарађујемо дужи низ година и мислим да је то богатство нашег клуба. Због њиховог рада и односа према обавезама, могу да потврдим да ми јесмо једна велика породица.

За крај, како се ближимо завршетку припрема у Турској, а с обзиром на то да сезона креће крајем фебруара, РФК Графичар це наставити да формира тим за наставак сезону. Биће још и одлазака, али и долазака – истакао је Никола Ристановић.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767