„DEJA VU“ U АНТАЛИЈИ: ИГРА ОДЛИЧНА, РЕАЛИЗАЦИЈА СЛАБА – ГРАФИЧАР ПОРАЖЕН ОД БАЛТИКЕ!

Одлично прво полувреме одиграо је Графичар, али се реализација поново показала као слаба тачка. Гол Бубња поништен је због офсајда, Бајић је погодио стативу, а шансу је имао и Димитрић. Ипак, на одмор се отишло без погодака.

У наставку, кратак пад концентрације и искусни Руси долазе до голова у 50. и 52. минуту. Покушао је наш тим да се врати, на терену је у последњих 20-ак минута био и Мичел Доналд, али промене резултата није било. На крају, Графичар – Балтика 0:2 у мечу који је наш тим почео у саставу: Гутеша – Недељковић, Петровић, Вукичевић, Ибањез – Бајић, Димитрић, Ћурић, Стајић – Бубањ, Данкан. Са клупе су, у другом полувремену, шансу добили: Маринковић, Вицо, Мркела, Цветковић, Доналд, Стојчев, Крсмановић, Црнојевић, Николашевић, Мијатовић и Радујко.

По завршетку меча, учињено на припремама анализирао је шеф стручног штаба, Марко Неђић:

– Прво полувреме је репер како треба да изгледамо на терену и играмо. Фалила је реализација, али то је донекле и нормално јер је доста играча отишло. На нама је да радимо, очекујемо и потенцијална појачања, али о том, по том. Оно што ме радује је игра, посебно у првом полувремену. У наставку су и други момци добили шансу. Имали смо четири јаке провере, много ће нам значити. Имамо још више од четири недеље до почетка првенства и целокупан осећај је да су момци добро одрадили припреме, нема повреда, радује ме игра, а на головима и реализацији ћемо радити. Наравно, гледаћемо и да доведемо још пар потенцијалних појачања.

Свој последњи меч у тиму Графичара одиграо је Матија Мркела, а сусрет је завршио са капитенском траком око руке. Он ће у другом делу сезоне играти за ОФК Београд.

– Имали смо добру игру, али нисмо реализовали шансе. Прво полувреме било је сјајно, ми смо други део наставили са истом поставом док су они мењали, па су били свежији и одморнији. Игра радује и драго ми је да смо овај период завршили без неких већих повреда – истакао је Мркела, па се дотакао и трансфера у ОФК Београд:

– После скоро пет година одлазим из Графичара. Захвалио бих се стручном штабу и саиграчима, било је лепо и можда се поново некад видимо. Није први пут да сам капитен, али је можда последњи. Одличан је осећај, стварно је лепо било.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest