ПОРАЗ ОД ФАКЕЛА У АНТАЛИЈИ!

Наш тим одиграо је и трећи припремни меч у Анталији, а овог пута противник је био руски премијерлигаш, Факел.

Одлично се чета Марка Неђића носила са искусним Русима, али је кратак пад концентрације у финишу првог полувремена резултовао пеналом и голом за Факел. У наставку игре Графичар је кренуо офанзивно, а руски тим је искористио један од контра напада и стигао до другог гола. На крају, одлична провера, али и нови пораз нашег тима, Графичар – Факел 0:2. Марко Неђић је ову утакмицу почео у следећем саставу:

1 Гутеша – 88 Ибањез, 29 Вукичевић, 26 Јовановић, 2 Недељковић – 13 Васиљевић, 16 Ћурић, 77 Стајић, 3 Димитрић – 17 Касалица, 18 Николашевић

На клупи су били: 91 Станковић, 4 Петровић, 14 Радојевић, 95 Црнојевић, 27 Ðурић, 19 Вицо, 6 Мркела, 12 Бајић, 67 Данкан, 28 Крсмановић, 10 Стојчев, 11 Мијатовић, 99 Калуђеровић, 9 Радујко, 21 Цветковић.

По завршетку меча своје утиске дао нам је голман Иван Гутеша:

– Тежак противник, Премијер лига Русије, сјајна екипа Факела, али опет резултат можда негде и није реалан. Примили смо два гола на контре, имали смо своје шансе, али их нисмо искористили и у наредном мечу идемо да исправимо пропуштено – истакао је популарни Гути, а затим се посветио и учинку голмана, њега и колеге Станковића:

– Задовољни смо утакмицом, први гол је пао из пенала, други у ситуацији један на један, мислим да ту ништа нисмо могли. Базирамо се на игру целог тима и надамо се да ћемо у наредном мечу победити.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767