БЕЗ ГОЛОВА ПРОТИВ СИОФОКА!

Недељковић је погодио пречку у првом полувремену, гол Касалице у наставку поништен је због милиметарског офсајда, а Мијатовић није искористио ситуацију један на један. На крају, Графичар – Сиофок 0:0 у другој провери нашег тима на припремама у Турској у мечу у ком је све било на нивоу – осим завршнице. Марко Неђић од првог минута је на терен извео следећих 11 фудбалера:

Миладиновић – Радојевић Јовановић , Вукичевић, Недељковић – Васиљевић, Стајић, Ћурић, Димитрић – Касалица, Николашевић.

У наставку су добили шансу и: Маринковић, Петровић, Ђурић, Бајић, Мркела, Ибањез, Црнојевић, Стојчев, Крсмановић, Калуђеровић, Мијатовић и Данкан.

Тренер Марко Неђић био је задовољан и поред ремија:

– Добра провера, по мери. Имали смо неколико чистих шанси, поништен гол због офсајда, две ситуације за пенал, били смо ближи победи. Задовољан сам тек нам је друга утакмица, улазимо у ритам и нема сумње да ће све бити још боље.

Своје утиске изнео је и капитен нашег тима, Луис Ибањез.

– Битно је да нисмо примили гол, али жао ми је што га нисмо дали, имали смо неке чисте шансе, два пута један на један са голманом. Најбитније је да нема повреда и да нисмо примили гол – истакао је Ибањез, па открио да је његова повреда прошлост:

– После 4,5 дана колико сам био ван терена јуче сам почео да тренирам са екипом и добио сам 30 минута да играм. Драго ми је да сам одрадио то и надам се да ћу ући у форму како бих следећу утакмицу играо и више.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767