РФК ГРАФИЧАР ПОРАЖЕН У ДУЕЛУ ПРОТИВ ФК РАДНИЧКИ СРЕМСКА МИТРОВИЦА У НЕДЕЉУ

Узбудљива фудбалска акција одвијала се на стадиону ФК Раднички Сремска Митровица у недељу, 1. октобра 2023. године, где је РФК Графичар гостовао екипи ФК Раднички. Нажалост, за Графичар није било среће јер су домаћини изашли као победници из овог сусрета резултатом 2:1.

Сусрет је био испуњен узбуђењем, а голови су падали у другом полувремену. Екипа ФК Раднички је прва затресла мрежу противника у 57. минуту, стварајући предност од 1:0. Нису се зауставили ту, већ су додали још један гол у 82. минуту, повисивши вођство на 2:0.

Међутим, РФК Графичар није одустао. У последњим тренуцима меча, тачније у 90. минуту, Виктор Радојевић је изненадио све присутне својом бриљантном игром. Постигао је фантастичан гол, и то на такав начин да је цела публика остала без даха. Бомба Виктора Радојевића била је спектакуларна и озарила је наду у срцима навијача Графичара.

Нажалост, и поред тог изванредног гола, Графичар није успео да преокрене резултат у своју корист. Ипак, храбро су се борили и дали све од себе на терену.

Овај пораз ће послужити као поука и мотивација за екипу РФК Графичар да још више напредују и раде на својој игри како би остварили боље резултате у наредним мечевима. Навијачи су и даље уз свој клуб, подржавајући га у свим изазовима који долазе.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767