РФК Графичар поражен од ФК Текстилац Оџаци са 4:0

Оџаци, 23. септембар 2023. - РФК Графичар се суочио са тешким изазовом у 8. колу такмичења, док су гостовали екипи ФК Текстилац Оџаци у недељу, 23. септембра. Млада екипа Графичара није успела да се избори са домаћинима, забележивши пораз од 4:0.

Утакмица је одиграна на терену домаћина у Оџацима, где су домаћи играчи показали своју доминацију. Иако су Графоси уложили напор да се супротставе, екипа ФК Текстилац Оџаци је била велика препрека. Резултат је био 4:0 у корист домаћина.

РФК Графичар, као млада екипа, суочава се са изазовима и учи из сваког меча. Иако је овај пораз био тежак ударац, сигурно ће извући поуке из ове утакмице и радити на унапређењу свог играчког потенцијала. Настављајући са трудом и посвећеношћу, Графичар ће се трудити да се врати јачи и конкурентнији у наредним сусретима.

Навијачи Графичара остају уз свој тим и верују у будући успех. Следеће коло доноси нове шансе за екипу РФК Графичар да покаже своју способност и снагу. Останимо заједно и подржавајмо Графосе на путу ка бољим резултатима у будућности.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767