РФК ГРАФИЧАР ПОРАЖЕН НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ ОД ФК СМЕДЕРЕВО

Већ у првом полувремену, Андрија Максимовић је поставио ствари на своје место када је из пенала у 33. минуту постигао фантастичан гол за Графичар. То је развеселило све присталице Графичара, и чинило се да би могли изаћи са стадиона са важном победом.

Нажалост, ФК Смедерево није намеравао да се преда лако. Само пет минута касније, у 38. минуту, гостујући тим је изједначио резултат. Меч је остао неизвесан до самог краја.

У финишу утакмице, у 90+2. минуту, ФК Смедерево је постигао други гол, а тиме и коначан ударац Графичару. То је значило да ће гости напустити терен са победом резултатом 2:1.

Иако није био резултат који су навијачи РФК Графичар прижељкивали, сигурни смо да ће се Графичар брзо опоравити од овог пораза и наставити са сјајним играма у наредним утакмицама. Нека овај тренутак буде само мотивација за будуће успехе!

Следећа утакмица ће бити прилика за повратак на победнички пут, и сви фанови РФК Графичар ће бити уз свој клуб, пружајући им подршку и верујући у боље дане који долазе.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest