РАДУЛОВИЋ И ЈЕВТИЋ: Победа против Бачке увод у серију добрих резултата

Фудбалери Графичара решени су да забораве све пехове који су их пратили од почетка сезоне и да од утакмице протв Бачке (среда, 15х) започну низ добрих резултата.
Ситуација на табели сигурно не осликава квалитет младог тима Бошка Ђуровског. Са овом оценом слажу се и један од најталентованијих играча клуба са Сењака, Андрија Радуловић и помоћни тренер, Александар Јевтић.

Вредно тренирамо. Не желимо да се залећемо са великим обећањима већ да на терену потврдимо оно у шта смо сигурни а то је да нам је место у горњем делу табеле. Имамо одличну атмосферу у екипи. Уз пар искусних играча, сви смо приближних година – истакао је Радуловић пре него што је анализирао сутрашњег противника, екипу Бачке.

Бачка је озбиљан ривал, који је претходне године играо Суперлигу. Имали су неколико одличних резултата. Ући ћемо у меч са много поштовања према противнику али и са великом жељом да тријумфујемо. Потребна нам је победа првенствено због самопоуздања. Сматрам да се још нисмо наместили како треба и да ћемо право лице показати тек у наставку сезоне – уверава суперталентовани Которанин.

Такође, како би се плејада младих играча што пре адаптирала на сениорски фудбал, Бошко Ђуровски у свој стручни штаб уврстио је неколико млађих сарадника који су прошли стазом којом тренутно корачају играчи Графичара. Њихово искуство може да буде од непроцењивог значаја у сазревању екипе. Навијачи Црвене звезде добро памте име и презиме некадашњег нападача Александра Јевтића, који се по окончању каријере посветио тренерском послу.

Кроз каријеру сам прошао све ово кроз шта пролазе ови момци. Имамо сигурно најмлађу и најталентованију екипу у лиги. Мислим да немамо кризу игре, већ кризу резултата. Осцилације су нормална појава када у тиму имате 20 момака који су тек закорачили из омладинаца у сениоре. Сигурни смо у њихов квалитет и када се све коцкице посложе, Графичар ће показати свој пун потенцијал и снагу – уверен је освајач Купа Србије са Црвеном звездом 2010. године.

Јевтић сматра и да екипа добрим играма мора да скине велико бреме у виду притиска које носи на својим леђима.

Они су најбољи млади играчи у Србији и морају да се носе са великим очекивањима јавности. То говорим из искуства јер сам био у њиховој кожи. Свакодневно радимо на њиховом напретку. Графичар игра добро, стварамо доста прилика које ћемо верујем почети да користимо у већем броју већ од меча против Бачке – закључио је Јевтић.

Меч између Графичара и Бачке на програму је у среду од 15 часова на терену Омладинске школе Црвене звезде.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767