ГРАФИЧАР ПРОТИВ БАЧКЕ ЖЕЛИ ТРЕЋУ ПОБЕДУ: Станковић најављује берићетно пролеће

Фудбалери Графичара у оквиру 12. кола Прве лиге Србије на терену Омладинске школе фудбалског клуба Црвена звезда дочекаће екипу Бачке. Два тима до сада су се сусретала неколико пута у оквиру другог по квалитету ранга такмичења а више успеха у тим дуелима имао је тим који са клупе тренутно предводи Бошко Ђуровски.

Тим са севера наше земље тренутно има пет бодова више од Графичара али и две утакмице више. Бачка је тим који подједнако добро игра на домаћем и гостујућем терену. Са клупе их предводи Далибор Скорић који у тиму однедавно има на располагању бившег фудбалера Графичара, Луку Марковића.

Са друге стране, најмлађа екипа Прве лиге Србије, жели да упише трећу победу. Салдо са седам уписаних бодова сигурно не осликава снагу и потенцијал Графичара. У до сада девет одиграних мечева „љубичасти“ су сигурно у пет могли да извуку повољнији резултат. Међутим, нема времена и простора за жаљење. Играчи и стручни штаб уверени су да ће се квалитетан рад на тренинзима исплатити и да ће Графоси врло брзо почети узлаз на табели Прве лиге.
Са великим оптимизмом сусрет дочекује и Никола Станковић, који се после кратке епизоде у првом тиму Црвене звезде, поново прикључио саиграчима из развојног тима.

Очекивања пред сваки меч, па тако и пред утакмицу са Бачком су велика. У сваком мечу идемо на победу, тако ће бити и данас – рекао је Станковић који је између два мандата у Графичару одиграо и три утакмице за омладинце Црвене звезде.

Увек се трудим да дам свој максимум. Тако је било у мечевима омладинаца, тако ће бити и сада када поново носим опрему Графичара. Мислим да сам на повратку забележио добар наступ и убудуће ћу се трудити да још више помогнем саиграчима на путу остваривања добрих резултата. Тим је доста подмлађен и сигуран сам да ћемо право лице показати тек у периоду који следи, нарочито у другој полусезони – уверен је млади Станковић.

Бошко Ђуровски за меч против Бачке чији је почетак заказан за 15 часова може да рачуна на све играче, изузев Дејана Видића који је ровит.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767