МИЛАН БАЈИЋ НОВО ПОЈАЧАЊЕ: ЈОШ ЈЕДАН МЛАДИ БИСЕР У ГРАФИЧАРУ

Редове нашег тима појачао је одлични Милан Бајић. Момак рођен 2003. године и РФК Графичар уговорили су трогодишњу сарадњу.

Поред омладинских селекција Графичара и Црвене звезде, Бајић је играо и за Интернационал. Талентовани фудбалер игра на позицији офанзивног везисте, одликују га веома добра техника, преглед игре, осећај да „споји“ саиграча са голом, али и способност да га сам постигне.

– Осећај је стварно невероватан, циљ свих играча у омладинској школи је да дођу у први тим Графичара, а затим у први тим Црвене звезде. Још више ми значи када уђем у игру уместо Касалице, а сви знамо какав је играч, не треба много трошити речи о његовим квалитетима – рекао је Бајић након потписивања уговора са тимом са Сењака.

Милан је говорио о разлици у сениорском и јуниорском фудбалу, као и о томе како се уклопио у екипу.

– Види се велика разлика између сениорског и омладинског фудбала, али уз помоћ искусних играча у екипи супер се прилагођавам. Доста играча знам од раније, поготово млађе момке. Највише се дружим са Кахвићем, Николашевићем и Лазићем, али стварно сви момци су супер и супер су ме прихватили.

Бајић је истакао капитена екипе као фигуру коју изузетно помаже сваком играчу.

– Сигурно да је Ибањез неко на кога сви треба да се угледамо и да слушамо шта нам прича – закључио је 19. годишњи везиста.

 

Милане, добродошао у породицу ФК Графичар.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767