ГРАФИЧАР – ЖАРКОВО 3:0

Прву победу на домаћем терену наша млада екипа остварила је против екипе ОФК Жаркова, која је ове сезоне позитивно изненадила све љубитеље фудбала у Србији.

Нису много „спортске среће“ имали млади „Графоси“ ове сезоне, те своју добру игру у претходним дуелима нису крунисали победама. Морало је све то доћи на наплату, а цех је платила екипа Жаркова!

Одмах по истеку првог минута Графичар је могао да поведе, али Никола Митуљикић не успева да савлада Јеврића са свега неколико метара удаљености. У наставку игра за заборав све до 33. минута и кардиналне грешке играча гостију Илића. Лопту му је на 10 метара од гола одузео Никола Митуљикић и лагано је спровео у мрежу за вођство Графичара 1:0.

Од гостију у првом полувремену није пуно тога виђено, једино вредно забелешке је шут Николића са 18 метара у 41. минуту, лопта је прохујала тик изнад пречке. Утисак је да је наша екипа контролисала утакмицу од првог минута па тако Графичар одлази на одмор са голом предности.

Добра игра и у наставку крунисана је у 56. минуту када Бабић доводи Графичар у вођство од два гола разлике. Слободњак са 20 метара је завршио у горњем углу немоћног Јеврића. Никола Митуљикић је могао до свог другог, а Графичаревог трећег гола у 66. минуту, али се после његовог шута са 18 метара испречила статива.

у 88. минуту назаслужнији што предност нашег тима није повећана  је њихов голман Јеврић. Сјајном интервенцијом сачувао је своју мрежу после топовског шута Голијанина са око 20 метара. Међутим у другом минуту надокнаде био је немоћан када је Јован Митуљикић оставио самог пред голом Матића, овоме није било тешко да лопту пласира у празну мрежу за коначних 3:0.

 

РФК ГРАФИЧАР – ОФК ЖАРКОВО 3:0 (1:0)

СТАДИОН: Рајко Митић-југ вештачка трава.

ГЛЕДАЛАЦА: 250. ГЛ.СУДИЈА: Стаменковић Иван.

СТРЕЛЦИ: Н.Митуљикић 33, Бабић 56. и Матић 90+2.мин (Графичар)

ЖУТИ КАРТОН: Кокир (ОФК Жарково).

ГРАФИЧАР: А.Станковић, Деспотовски, Бабић (Матић), Радуловић (Ј.Митуљикић), Васиљевић, Видић, Н.Митуљикић (Голијанин), Стајић (Петровић), Н.Станковић, Ђермановић, Лазић.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest