ГРАФИЧАР СТИГАО У ЛАРУ: РЕД, РАД, ДИСЦИПЛИНА И ФЕНОМЕНАЛНА АТМОСФЕРА – КЉУЧ УСПЕХА ЧЕТЕ МАРКА НЕЂИЋА!

Сви циљеви клуба у првом делу су испуњени – тренер Марко Неђић, уз помоћ стручног штаба и играча, избацио је чак пет фудбалера у Моззарт бет Суперлигу Србије, а профитирала је и Црвена звезда. Уз то, примарни циљ пратили су и резултати, а у играма нашег тима уживали су сви неутрални љубитељи најважније споредне ствари на свету. А, како и не би када је мото ове екипе – офанзивно и на гол више!

Своје утиске по доласку у Анталију изнео је и шеф стручног штаба, Марко Неђић:

– Стигли смо јуче, данас смо кренули са радом, момци су мало одморили после пута. Услови су изванредни, захваљујем се клубу на томе. Пред нама је само напоран рад. Направљен је план и програм, имаћемо сваки дан по два тренинга.  Имаћемо пет утакмица, четири су већ договорене, за једну тражимо противника. Имамо велики број играча и желимо свим момцима да дамо шансу. Очекујемо још два играча да стигну, они су из иностранства. Такође, два играча су прехлађена, па ће доћи накнадно. Имамо преко 30 играча и желимо свима да дамо шансу да, уз рад, покажу шта знају и на утакмици – почео је Неђић, па се дотакао и амбиција за други део сезоне

– Ми смо развојни тим Звезде, па су и амбиције повезане са том чињеницом. Успели смо да дамо већ пет играча у суперлигашке клубове, то је нама циљ, да развијемо што више младих играча. И ове године смо прикључили доста младих играча Звезде нашем првом тиму и очекујемо да се они афирмишу кроз пар старијих играча имамо пар потенцијалних појачања, тако да верујем да ће и ова полусезона бити успешна за те момке, а ми ћемо играти офанзивно, на гол више и гледаћемо да што више развијемо младе фудбалере.

Клуб су напустили неки веома битни фудбалери, али Неђић тврди да замена постоји.

– Па, добро, момци који су отишли су стварно били окосница екипе, па ће нам ове припреме и служити да то надоместимо, да саставимо костур екипе. Кога нема, без њега се може, наравно, гледаћемо да што боље припремимо ове момке, да се што боље уклопе у наш систем и покажу квалитет – закључио је шеф нашег стручног штаба.

На тренинзима се ради одлично и у сваку вежбу, дуел, шут, склек или скок се улази максимално. Један од најискуснијих у тиму, Милош Стојчев, говорио је о припремама, али му није било лако да да изјаву!

– Дуго очекиване припреме, јако је леп осећај да смо сви на окупу. Мало измењен састав, али смо и даље најмлађи. А припреме нисам бројао, има их преко тридесетак. Презадовољан сам условима, био сам пар пута у истом хотелу, имамо све услове. Сваку утакмицу ћемо ићи на победу, да будемо препознатљиви. Да гајимо нападачки стил игре, идемо на гол више. И то је оно што ћемо се потрудити да урадимо – рекао је Милош Стојчев, а онда открио ко је то покушао да га омете и потврдио да је атмосфера у екипи феноменална.

У наредном видео снимку погледајте о коме се то ради.

Уз Стојчева, један од најискуснијих је и Андрија Калуђеровић. Он је открио занимљиву анегдоту – неки његови саиграчи нису били ни рођени када је он први пут „терао лопту“ по теренима у Анталији.

– Ово су ми, не знам ни ја сам по реду које припреме. Рекао сам овим момцима, када сам био у Анталији први пут са ОФК Београдом већина ових играча није било ни рођено. Ово су ко зна које припреме по реду, али им се увек радујем и уживам овде са децом. Атмосфера је одлична, момци заједно са стручним штабом, праве праву атмосферу и од када сам дошао заиста уживам можда као никад у каријери, што се тиче тог односа са тренерима и млађим играчима који нас поштују. Немам стварно нити једну ружну реч – истакао је Андрија Калуђеровић, па се посветио амбицијама клуба:

– Амбиције су да побеђујемо сваку утакмицу. Ми смо Звезда Б, па како они сваки меч иду на победу, тако и ми морамо. Нико не гарантује да ће се то десити, али покушаћемо!

Дакле, „графоси“ су упалили моторе, а ако се по јутру дан познаје – небо је граница за чету Марка Неђића!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest