ПАКЛЕН РИТАМ, КИША И РОЂЕНДАН: ПУНИМО БАТЕРИЈЕ У ТУРСКОЈ УЗ НЕПРЕСТАНУ БОРБУ СА ВРЕМЕНОМ!

И поред тога што су временски услови веома лоши, наши фудбалери немају намеру да посустану! Графичар је кренуо у одличном ритму, па чета Марка Неђића сваки тренутак у Лари, иначе веома лепом делу Анталије, користи за тренинг, али и уживање.

Стручни штаб направио је одличан програм који фудбалери без поговора прихватају, а шефу струке, Марку Неђићу, прикључио се још један играч – млади Стефан Радујко.

– Кроз ових пар сати колико сам овде одрадио сам први тренинг са екипом и спремам се за изазове који долазе. Атмосфера је феноменална, екипа је сјајна, сви су били пуни добродошлице и лепих жеља, надам се да ћемо наставити у оваквом ритму – рекао је млади Радујко по доласку у Лару.

По завршетку тренинга у теретани уследила је и вечера на којој је тренер голмана, Ђорђе Топаловић, добио и рођенданску торту. Популарни Топ, иначе задужен за то да чувари мреже Графичара држе закључан гол, био је одушевљен поклоном, те је пожелео да тим и у наредној сезони буде на нивоу и у врху прволигашког каравана.

Такође, изабрана је и најчистија соба у досадашњем току припрема, а срећни добитници био је веома уредан и педантан тандем Бајић – Мијатовић.

Графичар ће боравити у Турској све до пред крај јануара, када следи повратак у Београд на завршну фазу припрема.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest