ПАКЛЕН РИТАМ, КИША И РОЂЕНДАН: ПУНИМО БАТЕРИЈЕ У ТУРСКОЈ УЗ НЕПРЕСТАНУ БОРБУ СА ВРЕМЕНОМ!

Тим са Сењака наставља да се спрема за искушења која долазе. Црни облаци надвили су се над Анталијом где киша не престаје да пада већ два дана.

И поред тога што су временски услови веома лоши, наши фудбалери немају намеру да посустану! Графичар је кренуо у одличном ритму, па чета Марка Неђића сваки тренутак у Лари, иначе веома лепом делу Анталије, користи за тренинг, али и уживање.

Стручни штаб направио је одличан програм који фудбалери без поговора прихватају, а шефу струке, Марку Неђићу, прикључио се још један играч – млади Стефан Радујко.

– Кроз ових пар сати колико сам овде одрадио сам први тренинг са екипом и спремам се за изазове који долазе. Атмосфера је феноменална, екипа је сјајна, сви су били пуни добродошлице и лепих жеља, надам се да ћемо наставити у оваквом ритму – рекао је млади Радујко по доласку у Лару.

По завршетку тренинга у теретани уследила је и вечера на којој је тренер голмана, Ђорђе Топаловић, добио и рођенданску торту. Популарни Топ, иначе задужен за то да чувари мреже Графичара држе закључан гол, био је одушевљен поклоном, те је пожелео да тим и у наредној сезони буде на нивоу и у врху прволигашког каравана.

Такође, изабрана је и најчистија соба у досадашњем току припрема, а срећни добитници био је веома уредан и педантан тандем Бајић – Мијатовић.

Графичар ће боравити у Турској све до пред крај јануара, када следи повратак у Београд на завршну фазу припрема.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767