ГРАФИЧАР ПРОМОВИСАО МАНИФЕСТ: ОВАКАВ ДОКУМЕНТ ИМАЈУ САМО НАЈВЕЋИ КЛУБОВИ СВЕТА

Manifest

Неки од главних постулата гласе да Графичар жели да његови играчи буду што бољи фудбалери али првенствено квалитетни људи, да клуб ради на развијању спортске инфраструктуре, да гради породичну атмосферу, да ствара основ за будуће генерације и да у свакој ситуацији на терену и ван њега жели да истакне фер плеј и џентлменство.

Развојни тим Црвене звезде се у претходних неколико година профилисао као идеална средина за развој младих играча од којих су многи поникли у академији црвено-белих али и као клуб који који жели активно да учствује у бројним хуманитарним кампањама којим се осликава друштвено-одговорно пословање овог спортског колектива.

На Сењаку ће наставити да раде на јачању бренда клуба. Промоција Манифеста има за циљ да приближи младима праве спортске вредности и усмери их на здрав и витешки начин живота. Такође Манифестом се описују циљеви и уверења Графичара, односно представљају се приоритети у управљању клубом.

Међу бројним порукама на клупском Манифесту, једна се посебно истиче: “Младост је наша снага”.
Ова порука могла би да буде и званичан слоган клуба знајући да Звездин Б тим годинама уназад ослања на младе играче, даје им прилику да се развијају и напредују односно да прелазак из Прве лиге Србије на највећу фудбалску сцену наше земље али и Европе и света дочекају спремни.

Екипа коју у улози шефа стручног штаба предводи Марко Неђић у првом колу другог по квалитету ранга такмичења савладала је Металац у Горњем Милановцу резултатом 3:1, највише захваљујући двоструком стрелцу, седамнаестогодишњем Андреју Петровићу, доскорашњем кадету најтрофејнијег српског клуба.

У наредном другом колу ПЛС Графичар у петак, 11. августа од 17:30 на терену иза јужне трибине стадиона “Рајко Митић” дочекује Јединство из Уба. Биће то нова прилика за доказивање најмлађе и најталентованије екипе српског фудбала.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767