ФК ГРАФИЧАР ОСТВАРИО ПОБЕДУ 3:0 ПРОТИВ ФК ЈЕДИНСТВО У ДРУГОМ КОЛУ

Београд, 11. август 2023.* - Друго коло високо ишчекиване Прве лиге Србије донело је узбуђење фудбалским фановима док су се ФК Графичар и ФК Јединство сударили на "Стадиону код Јужне Трибине." Утакмица, која се одиграла данас, приказала је жустру борбу између ова два тима, која је кулминирала убедљивом победом Графичара резултатом 3:0.
Graf

Под вођством преданог тренера Марка Неђића, млади састав ФК Графичар је демонстрирао изузетну одлучност и вештину на терену. Са тимом пуним излазећих талената, тим се етаблира као значајан конкурент у лиги.

 

Утакмица се одвијала као прави спектакл, одражавајући суштину витешке битке, при чему су обе стране показале непоколебљиву посвећеност. У 27. минуту, Страхиња Стојановић је одушевио публику постизањем гола и тиме изазвао узбуђење у стадиону.

 

Други део игре донео је неочекивану преокрет, јер је аутогол у 49. минуту проширио вођство Графичара, остављајући њихове противнике у потрази за равнотежом у игри. Међутим, светло рефлектора утакмице припало је 16-годишњем дебитанту, Андрији Максимовићу, који је својим голом у 70. минуту заувек уписао своје име у историју. Максимовићева изведба, обележена како голом тако и асистенцијом, показала је његов изузетан потенцијал и истакла светлу будућност која га чека.

 

Победа на данашњој утакмици прати тријумф ФК Графичара у отварајућем колу, чврсто успостављајући њихову присутност као тима који треба пратити у лиги.

 

Путовање ФК Графичара у Првој лиги Србије настављају свој пут у такмичењу, њихова младалачка енергија и изванредна изведба обећавају узбудљиву сезону испуњену изванредним тренуцима.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767