ТЕЖАК ЖРЕБ ЗА КУП СРБИЈЕ АЛИ НЕЂИЋ ВЕРУЈЕ У УСПЕХ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ

У оквиру шеснаестине финала Купа Србије, Графичар ће дочекати екипу Војводине. Дуел је на програму 19. октобра. Тим поводом шеф стручног штаба лидера Моззартбет Прве лиге Србије, изнео је своја очекивања.

– Извукли смо ривала који је после Црвене звезде и Партизана можда и најбоља екипа у нашој земљи. Довели су много нових играча, и једно су од најпријатнијих изненађења Суперлиге. Играју добар фудбал и захваљујући томе успели су да врате публику на стадион у Новом Саду – први су утисци тренера Графичара након извучених парова за прву рунду нашег најмасовнијег такмичења.

Без обзира на име ривала, који је пре три године освојио Куп Србије, Графичар неће одступити од своје филозофије и нападачког стила игре.

– Ми имамо свој циљ. Надиграваћемо се и са Војводином као и са свим ривалима против којих играмо. Биће то прилика да још једном у “излог” ставимо наше младе играче и да покажемо свима какав фудбал ове сезоне игра Графичар. Негде нам и јесте била жеља да извучемо добру екипу и да се одмеримо – закључио је Неђић.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767