РФК ГРАФИЦАР ТРИЈУМФУЈЕ НАД ФК СЛОБОДА УЗИЦЕ 5:1 – ДОМИНАНТНА ПОБЕДА НА ДОМАЦЕМ ТЕРЕНУ

Београд, 5. новембар 2023* – У динамичном 15. колу Прве лиге Србије, РФК Графицар је забелезио импресиван тријумф над ФК Слобода Узице на домаћем терену, осигуравши убедљиву победу резултатом 5:1.

Прво полувреме је донело узбудљиву игру, где су Графоси успели повести са 2:0 захваљујући головима Ћурића и аутоголу противничког тима. Наставак сусрета није умањио њихову офанзивну игру, а Младеновић је својим прецизним извођењем пенала проширио предност на 3:0.

Иако су гости постигли гол и смањили заостатак на 3:1, Графицар није посустајао. Узбудљиву утакмицу су завршили с укупно 5 постигнутих голова, поставивши коначан резултат од 5:1 у корист домаћег тима.

Ова изузетна победа над ФК Слобода Узице додатно јача позицију Графицара у лиги, док навијачи са одушевљењем подржавају сјајну форму свог омиљеног тима. Тријумф је истакао квалитет и упорност екипе РФК Графицар, наглашавајући да су спремни за нове изазове и остваривање својих спортских циљева.

Останите уз нас за више информација и праћење најновијих резултата и дешавања у свету фудбала!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767