РФК ГРАФИЧАР ОБРАДОВАЛИ НАВИЈАЧЕ ПОБЕДОМ НАД ФК СПАРТАК СУБОТИЦА У КУПУ СРБИЈЕ

На стадиону код јужне трибине одиграна је епска борба у оквиру 1/16 финала Купа Србије између домаћина, нашег РФК Графичара и реномираног суперлигаша ФК Спартак Суботица. И док су се очекивала узбуђења, Графоси су успели да забележе импресивну победу резултатом 2:0, чиме су изазвали одушевљење међу навијачима и фудбалским светом.

Узбудљива утакмица била је пуна изненађења и сјајних тренутака. Сама игра била је неизвесна током првог полувремена, али је наш тим бриљирао у другом делу сусрета. Стојановић је покренуо експлозију радости међу навијачима када је постигао први гол у 48. минуту, доносећи Графичару заслужено вођство. Атмосфера на стадиону код јужне трибине била је електрична док су наши храбри играчи настављали да притискају гостујући тим.

У 57. минуту, Дјукић је додатно учврстио нашу предност постигавши други гол за Графосе. Његов погодак унео је додатно одушевљење међу верну публику и истовремено ојачао позицију нашег тима на терену. Феноменална игра и чврста одбрана РФК Графичара задржале су Спартак Суботицу, суперлигаша Србије, у зачараном кругу, док су наши храбри момци успели да славе победу и напредују даље у такмичењу.

Ова победа над клубом из вишег ранга такмичења није само изненађење, већ је и потврда квалитета и талента нашег тима. РФК Графичар доказао је своју способност да се носи са најбољима и да истраје у изазовима које такмичење доноси.

Настављамо да сањамо, да се боримо и да градимо будућност РФК Графичара. Ова победа инспирише и подстиче све нас да верујемо у снагу наше екипе. Нека се овај дан златним словима упише у историју нашег клуба!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767