ГРАФИЧАР ЖЕЛИ ДА НАСТАВИ НИЗ ПОБЕДА: ПРОТИВ ЖЕЛЕЗНИЧАРА НА ПОБЕДУ И ГОЛ ВИШЕ

Није било много времена за славље фудбалера Графичара након победе против ИМТ-а у четвртом колу Моззартбет Прве лиге Србије. Изабраници Марка Неђића брзо су архивирали тријумф против “тракториста” и окренули се припреми још једног дербија, против Железничара у Панчеву. Од велике помоћи стручном штабу тима са Сењака могао би да буде Милош Стојчев, један од петорице искуснијих играча Графичара, који је у претходној сезони наступао управо за клуб из Панчева.

– Играмо против клуба у којем сам провео леп период, остварио историјски успех клуба, стекао доста пријатеља, тако да ће за мене то бити посебна утакмица – започео је Милош Стојчев.

Десетка “љубичастих” истиче да су Панчевци одлична, искусна екипа, међутим ни он као ни његови саиграчи не жели да одступи од борбе. И поред тешког распореда у прва четири кола Моззартбет Прве лиге, Графичар је тренутно лидер на табели другог по квалитету ранга такмичења у нашој земљи. Уз то и најефикаснији.

Екипа Железничара је доста измењена. Одиграли смо против њих контролни меч током припрема на Златибору и  сигурно да и ми њих као и они нас добро познају. Наш фокус је искључиво на нашу екипу, верујемо у оно што стрчни штаб захтева и ако то испунимо, резултати неће изостати – убеђен је плејмејкер развојног тима Црвене звезде.

Поред Филипа Касалице, Андрије Калуђеровића, Луиса Ибањеза и Ђорђа Ђурића, Милош Стојчев спада у ред најискуснијих играча у саставу Марка Неђића. Од њега се очекује да својим приступом на тренинзима и утакмицама и квалитетом који поседује буде од огромне помоћи великом броју младих играча Графичара.

Јако сам задовољан како мојом тако и игром, залагањем, понашањем целе екипе, а највише ме радује што имамо још доста простора за напредак. Графицар је клуб у великом успону, са феноменалном визијом. Веома сам срећан што сам део овог пројекта и надам се да ћу, својим искуством и квалитетом, дати свој допринос у остварењу циља а то је пласман у Суперлигу – закључио је Милош Стојчев.

Меч између Железничара и Графичара игра се у суботу у Панчеву. Почетак сусрета заказан је за 17 часова.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767