ГРАФИЧАР РЕМИЗИРАО ПРОТИВ РФК НОВИ САД 1921 У ДРУГОМ КОЛУ ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ

Данас је на „Стадиону у Новом Саду“ одиграна утакмица између ФК Графичар и РФК Нови Сад 1921, у оквиру Прве Лиге Србије. Иако је Графичар био гостујући тим, није се повукао пред изазовом.

Утакмица је одиграна данас, 03.09.2023, и пружила је праву спортску борбу за навијач. Резултат овог надметања завршен је нерешено, 2:2, што одражава интензитет и неизвесност меча.

Домаћини су повели у 12. минуту, али Графичар није дозволио да их тај гол поколеба. Наш играч, Андрија Максимовић, показао је свој таленат и срчаност постигавши два гола за Графичар у 21. и 34. минуту. Његова изванредна форма донела је наду и мотивацију екипи.

У 44. минуту, РФК Нови Сад 1921 је имао прилику да из пенала постигне изједначујући гол, што су и искористили, поставивши коначан резултат од 2:2.

Ова неизвесна утакмица показала је снагу и потенцијал младе екипе Графичара, која ће свакако бити у центру пажње током сезоне Прве Лиге Србије. Наставите пратити Графичар јер нас очекује још много узбудљивих тренутака на терену.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767