ФК ГРАФИЧАР ПОРАЖЕН ОД ФК ДУБОЧИЦЕ НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ

27. август 2023. Данас је на "Стадиону код јужне трибине" одиграна четврта утакмица Прве лиге Србије између фудбалских тимова ФК Графичар и ФК Дубочица. У напетом сусрету, домаћин Графичар је дочекао Дубочицу с амбицијом да оствари позитиван резултат пред својим навијачима.

Нажалост, екипа ФК Графичар није успела. Утакмица је завршена резултатом 2:1 у корист гостију. Први гол постигнут је у 30. минуту првог полувремена, а мрежу затресла је екипа Дубочице. Након почетног гола, играчи Графичара су се трудили да се врате у игру, али су се суочавали с чврстом одбраном противничког тима.

У другом полувремену, екипа ФК Дубочице је успела да дуплира своју предност. Гол који је постигнут у 55. минуту озбиљно је компликовао ситуацију за Графичар. Ипак, домаћи тим није губио наду и борио се до последњег тренутка да преокрене резултат.

Кључни тренутак сусрета догодио се у 74. минуту, када је ФК Графичар извео пенал. Андрија Максимовић је преузео одговорност и са сигурношћу реализовао пенал, смањујући заостатак на 2:1. Овај гол дао је нови подстрек Графичару да настави са офанзивним игром и покуша да изједначи резултат.

Нажалост, упркос труду и борбености, екипа ФК Графичар није успела да постигне други гол који би им донео изједначење. Утакмица је завршена резултатом 2:1 у корист ФК Дубочице.

Иако исход утакмице није био онакав какав су домаћи навијачи желели, играчи ФК Графичар показали су посвећеност и борбеност током целог меча. Остаје нам време да анализирамо утакмицу, извучемо поуке и спремимо се за наредне изазове у Првој лиги Србије

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767