ГРАФИЧАР ПОНОВО НА ПОБЕДНИЧКОМ КОЛОСЕКУ

Иако су гости успели да у другом полувремену надокнаде два гола заостатка пре свега захваљујући Огњену Илићу, сјајни Недељковић рођен 2005. године успео је да режира одговор и другу узастопну победу Београђана после слабијег почетка пролећног дела сезоне.

Графичар је поготком Матеје Бубња у 24 минуту трасирао сусрет у жељеном смеру. Први стрелац Графичара дочекао је на ивици шеснаестерца лопту коју му је са левог бока послао Давид Петровић, а потом је из окрета послао неодбрањив ударац у даљи угао.

Десет минута касније Огњен Димитрић је оборен у шеснаестерцу гостију, а најстрожу казну извео је Луис Ибањез и преточио је у гол за 2:0. Два гола предности изгледала су пред одлазак на одмор као довољна залиха за црвено-белу филијалу, међутим боља игра гостију у наставку вратила је у потпуности неизвесност.

У 56. минуту Огњен Илић је упутио ударац и преполовио заостатак, а после његовог покушаја у 84. минуту лопту одбијену од стативу дочекао је Немања Андрић и из поправног режирао изједначење. Повратак Вршца потпуно у живот није оставио домаћина без реакције, те је Коста Недељковић само четири минута касније искористио гужву пред голом ривала и вратио предност Графичару. Талентовани десни бек који је овог пролећа добио шансу у сениорском фудбалу и на одличан начин је користи голом је украсио данашњи сусрет, међутим погодак којим је најавио победу био је само део сјајног издања које је употпунио асистенцијом у другом минуту надокнаде. Центаршут Недељковића са десног бока Стајић је из срца шенаестерца преточио у гол за коначних 4:2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767