АПЛАУЗИ ШАБАЧКЕ ПУБЛИКЕ: ГРАФИЧАР И МАЧВА ПОДЕЛИЛИ БОДОВЕ У ПРВОМ КОЛУ МОЗЗАРТБЕТ ПРВЕ ЛИГЕ

У вечерњем термину и веома лепом амбијетну, пред око 2.000 гледалаца у Шапцу, фудбалери Мачве и Графичара одиграли су нерешено – 2:2. Виђен је одличан меч, који је квалитетом био у рангу Суперлиге, а публика је на крају аплаузом испратила играче оба тима. Добро су Графоси ушли у меч на тешком гостовању и чак два пута стизали до предности. Ипак, Мачва је успела у финишу меча да дође до изједначења и бода.

Стојчев је у 10. минуту изборио једанаестерац, који у гол претвара капитен Ибањез. Девет минута касније, Радуновић користи нешто лошију интервенцију одбране нашег тима и поравнава резултат на 1:1. Графоси до краја првог дела утакмице постижу још један гол, у 26. минуту, када је Фалу након корнера и асистенције Кнежевића, главом закуцао лопту у мрежу домаћих. Радуновић је у 76. минуту добро реаговао након гужве у петерцу Графичара и другим голом на мечу поставио коначан резултат.

Имао је наш тим иницијативу у већем делу меча, као и шансе да раније реши питање победника.

У наредном, другом колу Моззартбет Прве Лиге, Графичар 6. августа од 17:30 дочекује екипу Лознице.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767