Званични распоред утакмица за сезону 2024/25!

Драги навијачи и пријатељи клуба,

Са великим узбуђењем вам представљамо званични распоред утакмица за предстојећу сезону 2024/25! Верујемо да ће ова сезона бити посебна и да ће донети много узбудљивих тренутака и незаборавних утакмица.

Наша екипа, позната под именом Графоси, отвориће сезону на домаћем терену 3. августа 2024. године, када ћемо дочекати екипу ГФК Слобода Ужице. Овај меч ће бити прва прилика да видимо наше момке у акцији и подржимо их на путу ка новим победама.

Сезона која је пред нама обећава да ће бити пуна изазова, али и великих могућности. Са новим појачањима и старим провереним снагама, наш тим је спреман да пружи свој максимум на сваком терену. Верујемо у наше играче, у њихов труд, залагање и страст према фудбалу.

Позивамо све наше верне навијаче да буду уз нас, како на домаћим, тако и на гостујућим утакмицама. Ваша подршка нам је драгоцена и даје нам снагу да идемо напред, боримо се и побеђујемо. Заједно можемо све!

Пратите нас на нашим званичним каналима за све најновије вести, резултате и извештаје са утакмица. Будимо јединствени и верни нашој љубичастој породици!

Јер ми смо Графичар, ми смо љубичаста породица! 🟣⚪️

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest