Пораз на домаћем терену од ФК Јединства из Уба

Узбудљива утакмица на нашем домаћем терену код јужне трибине! Данас смо се суочили са ФК Јединством УБ у плеј-офу Прве лиге Србије. Наша екипа, РФК Графичар, пружила је све од себе, али нажалост, сусрет је завршен резултатом 2:4 у корист гостујуће екипе.

На почетку сусрета, Бабакар је брилијантно отворио наш рачун голова у првом минуту, уносећи наду и узбудљење у редове навијача Графичара. Међутим, нажалост, у наставку првог полувремена, гостујући тим је постигао четири гола, што нам је отежало ситуацију.

Унаточ томе, наши момци нису одустајали. Бабакар је још једном показао свој таленат и срце за игру, постигавши други гол за нас у 87. минути. Иако резултат није био онакав какав смо желели, поносни смо на борбеност и карактер који су наши играчи показали на терену.

Настављамо да се боримо и радимо напорно како бисмо остварили боље резултате у будућим утакмицама. Хвала нашим верним навијачима који су нас подржавали и бодрили током целог сусрета. Графичар ће се вратити јачи и спремнији за нове изазове који нас чекају. Сви заједно, идемо напред!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest