ИВАН ГУТЕША: ГОЛМАН ГРАФОСА КОЈИ УЈЕДИЊУЈЕ ВРХУНСКИ СПОРТ И ОБРАЗОВАЊЕ

„За сада све иде у одличном смеру и врло сам задовољан. Другу годину завршио сам у јунском испитном року, сходно томе тренутно сам на паузи што се тиче факултетских обавеза и чекам почетак предавања на трећој години која стартује крајем септембра. То ми је оставило простора да се максимално посветим припремама за нову сезону како бих што спремнији дочекао изазове који су пред нама“, каже Гутеша.

Омиљени предмети су му статистика и реторика, додаје наш голман.

„У току сезоне, када отпочну предавања трудим се да их што чешће посећујем, као и да извршавам своје обавезе у задатим роковима. Професори су свесни мојих професионалних обавеза, и баш из тог разлога имају додатног разумевања, што олакшава сам процес студирања, али ми и даје додатну мотивацију и подстрек за деловање на оба „фронта“. Сматрам да је образовање врло важно, а када се све коцкице поклопе као у мом случају, мислим да је и те како изводљиво уклопити тренинг и факултет. Васпитан сам у породици да је образовање један од најважнијих сегмената и увек сам се држао тога“, каже Иван.

Сви у Графичару смо поносни на Гутешу, јер нам је мисија да од играча стварамо добре фудбалере, али пре свега добре људе. Образовање у томе има кључну улогу

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest