Школа фудбала РФK Графичар

Омладинска школа РФК Графичар

Школа фудбала РФK Графичар почела је са радом у септембру 2016 године у просторијама ДKЦ Мајдан у зимском периоду и на теренима РФK Графичара у летњем периоду. Циљ Школе фудбала је да се формира и развије школа са високим стандардима квалитета, тренажог процеса, као и едукативног садржаја.

РФK Графичар ангажовао је тренере са УЕФА лиценцом, који имају вишегодишње искуство са радом у свету фудбала.

 

 

У јесен 2017 већ је било јасно да смо оформили школу фудбала која је својим ангажманом, квалитетом, стручношћу и савесном и одговорном односу према раду и члановима, стекла позитиван имиџ и однос не само у непосредном окружењу већ и на целој општини Савски венац.

Данас Школа фудбала има 7 селекција пријављених у лиги претпетлића ФСБ, близу 100 полазника и чланова. У Kалендару турнира Школе налазе се

  • Интернационални турнир у Прагу, Пољска
  • Интернационални турнир у Србцу, Република Српска
  • Летњи камп на Тари и Руднику

Школа фудбала негује пријатељске односе и пословну сарадњу са осталим школама фудбала, основим школама и предшколским установама. У прилог томе сведочи организовање утакмица са поменутим установама бар једанпут недељно (како у просторијама РФK Графичар, тако и у просторијама
поменутих установа.

Посебну захвалност дугујемо и општини Савски венац без чије помоћи не бисмо успели да направимо једну од најуспешнијх академија у граду.


Упис у току!
За више информација позовите 063 1343170.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest