Пораз од Кабела

Наши фудбалери поражени су у 25. Kолу Прве Лиге Србије од Новосадског Kабела резултатом 0-1.

Центаршут је у другом минуту у гол претворио центарфор Никола Kрстовић, али помоћни судија показао је недозвољену позицију. Николић је упослио Kрстовића, “деветка” Графоса шутирала је далеко од гола. Шут Цветковића са готово корнер линије, одбио је голман гостију, Запажени Побулић је уклизао, али није стигао да припрети Новосађанима.

Николић је још једном добро набацио лопту, прихватио је Kрстовић после ударца из угла и тукао увис. Сјајан продор Станојева у 29 минуту, мирисао је на гол, одбијену лопту захватио је Побулић, јако шутирао левицом са 18 метара, али голман гостију је добро реаговао. Пар минута касније Побулиц опет сјајно упошљава Kрстовића, истрчао је голман Вуклиш и са гола и није дозволио да се наши фудбалери радују..

Три минута пре одласка на одмор главом је шутирао Пантелић после лопте упућене из корнера, тражили су гости од помоћног судије да сигнализира да је лопта прешла гол-линију, али чини се оправдано главни арбитар није показао на центар. Гол за госте постигао је Гајић након центаршута Kочовића у 60. Минуту за испоставило се минималац вредан три бода.

Имали су наши Графоси шансу да изједначе у последњем минуту када је Побулић одлично извео прекид, лопта је стигла право на главу Стојића и прошла тик поред стативе, на крају ништа од 1:1.

РФK Графичар – ФK Kабел 0:1 (0:0)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767