Графичар започео припреме за нову сезону!

Фудбалери Графичара започели су прву фазу припрема за нову сезону коју ће одрадити у Београду, а већ 27. јула их очекује одлазак на Златибор где ће одрадити другу и последњу етапу припрема за Прву лигу Србије.

Шеф стручног штаба наше екипе изнео је очекивања везана за првенство, али и утиске
са тренинга.

– Драго ми је и радује ме што смо се окупили и почели да радимо на терену.
Имамо много изазова пред нама, највећи је управо формирање потпуно новог тима за предстојећу сезону и сигуран сам да ћемо се још развијати у наредном периоду, као и да ћемо бити много бољи. Очекујем да ускоро будемо комплетни, како играчи, тако и по питању струке. Наш тим за ову сезону биће саткан од пар искусних играча као што су Микић и Тодоровски, као и младих талентованих фудбалера који су били у омладинском погону. Време ради за нас – рекао је Жижић.

Pripreme

Списак играча који су започели припреме: Александар Станковић, Иван Гутеша, Немања Станојевић, Александар Лукић, Миломир Чворић, Никола Микић, Александар Тодоровски, Александар Лукић, Матија Мркела, Матија Гочобија, Стефан Митровић, Урош Благојевић, Владимир Пријовић, Никола Стајић, Ричард Одада, Немања Миросављевић, Стефан Фићовић, Филип Васиљевић, Димитрије Побулић, Петар Пиплица, Стефан Цветковић, Илија Бабић, Урош Миловановић, Борисав Бурмаз, Вања Панић.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Фудбалски клуб Графичар основан је 20. маја 1922. године. Све је почело у фебруару исте године у строгом центру Београда у Трговачкој кафани, на углу Николе Спасића и Цара Лазара.

РФК Графичар
Васе Пелагића 31
Сењак – Топчидерска Звезда

11000 Београд

Тел: 065 9771 767